میان‌ وعده بخوریم یا نخوریم؟

به نظر می‌رسد که پاسخ این سوال نه تنها به انواع غذاهایی که مصرف می‌کنیم بلکه به زمان میان وعده نیز بستگی دارد.

نتایج مطالعات اخیر نشان می‌دهد که بیش از ۷۰ درصد از مردم حداقل دو بار در روز میان وعده مصرف می‌کنند که درک میان وعده را به یک الگوی غذایی رایج تبدیل می‌کند.

دکتر کیت برمینگام، محقق دانشگاه کینگز لندن و محقق اصلی این مطالعه گفت که نتایج مطالعه نشان داد که کیفیت میان وعده مهمتر از کمیت یا دفعات میان وعده است، بنابراین تنقلات با کیفیت بالا انتخاب می‌شود. بیش از میان وعده‌های بسیار فرآوری شده احتمالا مفید است. زمان‌بندی نیز مهم است زیرا میان وعده آخر شب برای سلامتی نامطلوب خواهد بود.

تجزیه‌وتحلیل‌ها نشان داد که میان وعده‌های غنی از مواد مغذی نسبت به ارزش کالری آنها با چربی خون و پاسخ‌های انسولین مطلوب‌تری مرتبط هستند.

جالب توجه است که هیچ ارتباط قابل تشخیصی بین دفعات میان وعده، کالری دریافتی، مقدار غذا و هیچ یک از معیارهای سلامتی مورد تجزیه‌وتحلیل وجود نداشت. میان وعده می‌تواند نقش مهمی در یک رژیم‌ غذایی سالم داشته باشد، به شرطی که غذاهای غنی از مواد مغذی را انتخاب کنید و مراقب اندازه وعده‌های غذایی باشید.

میان وعده‌ها می‌توانند از پرخوری در زمان وعده‌های غذایی و در طول روز جلوگیری و مواد مغذی بیشتری را فراهم کنند همچنین، سطح انرژی شما را ثابت نگه دارند.

استفاده از مطالب لوتوس طب برای مقاصد غیرتجاری با ذکر نام لوتوس طب و لینک به منبع بلامانع است. حقوق این سایت به لوتوس طب تعلق دارد.
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.